Informații livrare

Conditiile de livrare si transport

Livrarea se face prin agentii Dent Cafe SRL sau prin firma de curierat Fan Courier.

Livrarile sunt gratuite pentru pachete de pana intr-un kilogram cu valoare minima de 300 ron, in aria de acoperire a firmei de curierat. Lista localitatilor pentru care nu se percep kilometri suplimentari de catre Fan Courier este aici.
Pentru valori mai mici de 300 ron sau pentru pachete care depasesc volumetric un kilogram, pretul transportului va fi comunicat telefonic in functie de valoarea pachetului, volumul si greutatea acestuia.

Va rugam sa verificati la primire produsele livrate si integritatea acestora, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna pentru primirea coletului.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 24 si 72 ore  din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii, fara a lua in calcul zilele libere - sambata, duminica si sarbatorile legale.  In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi contactat de catre personalul Dent Cafe SRL pentru detalii suplimentare.

In afara de cazul unei intelegeri speciale intre Vanzator si Cumparator, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile livrate/efectuate in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern sau reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei si in Uniunea Europeana.