Despre noi

Peste 3000 de medici specialisti ne acorda incredere,

folosindu-se in practica zilnica de produsele si serviciile pe care le recomandam!


Atunci cand vine vorba de medicina dentara, lucrurile tind sa devina serioase.

Noi suntem constienti de acest lucru si abordam tema cu rigurozitate, afisand in acelasi timp zambetul pe care ni-l provoaca oportunitatea de a imbunatati practica medicilor stomatologi din Romania.


Am inceput acest proiect in 2011 si il dezvoltam in fiecare zi cu ajutorul partenerilor. Datoram dinamismul si flexibilitatea fiecarui colaborator care ne-a oferit incredere si feed-back.

Suntem recunoscatori pentru sansa de a pune la dispozitia medicilor care colaboreaza cu noi numai materiale si instrumente stomatologice fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, produse de firme europene de traditie. In timp ce producatorii se concentreaza pe testele de calitate, noi contribuim prin gasirea unor modalitati de a face accesibile aceste produse medicilor romani.


Stim ca serviciile de import si vanzare nu sunt suficiente pentru a asigura satisfactia medicului dentist. Tocmai de aceea, este prioritar pentru noi sa oferim suport si asistenta permanenta pentru fiecare colaborator care cumpara unul din produsele noastre.

Credem ca odata cu achizitionarea unui dispozitiv medical, specialistul trebuie sa se bucure si de serviciile incluse: asistenta necesara pentru utilizarea produsului si asigurarea garantiei produselor cumparate.


Acesta este si motivul pentru care organizam frecvent cursuri si oferim suport pentru numeroase activitati de instruire organizate de specialisti din domeniu.

Consideram ca educatia este un proces continuu si ne asumam impreuna cu producatorii colaboratori o contrubutie activa în educarea medicilor si chiar a pacientilor, prin programe complexe.


Misiunea noastra este introducerea pe piata romaneasca a produselor stomatologice validate prin studii stiintifice de specialitate, certificate de experienta unor specialisti la nivel global și de testele de calitate desfasurate pentru fiecare produs, intr-o maniera profesionista si transparenta. În acelasi timp ne propunem sa oferim specialistilor ce cumpara produsele noastre o gama larga de servicii incluse, necesare pentru ca fiecare utilizator sa se simta intr-o legatura directa si onesta cu producatorul fiecarui dispozitiv medical.

 

Viziunea pe care o împartasim reprezinta crearea unui spatiu comun, virtual sau fizic, in care medicii sa aiba oportunitatea de a incerca produsele, de a beneficia de instruire in legatura cu acestea si de a impartasi propriile experiente pentru dezvoltarea proprie si pentru dezvoltarea mediului profesional in care activeaza, in spiritul colegialitatii, onestitatii si relaxarii.


Suntem intotdeauna aproape pentru a raspunde intrebarilor si a oferi informatii complexe cu privire la orice produs.

De asemenea, stam la dispozitia dumneavoastra cu mostre, cataloage si date despre viitoarele cursuri si evenimente.


Fiecare produs comandat va va fi distribuitcu promptitudine si cu maxima seriozitate, fiind intotdeauna insotit de un zambet.


Pentru detalii si comenzi, suntem mereu disponibili la numerele de telefon: 0723.152.930 / 0728.966.675.

De asemenea, ne puteti scrie la adresa: office@dentcafe.com