Garantia produselor

Garantiile

Toate produsele comercializate de catre SC DENT CAFE SRL, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor Lege nr. 449/2003. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Atunci cand este cazul, veti primi la livrare pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie un certificat de garantie.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa SC DENT CAFE SRL. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.


Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:


a. Produse care nu sunt conforme cu specificatiile de pe site
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de firma noastra. Toate fotografiile de pe website sunt afisate cu titlu de prezentare

b. Colete ce prezinta deteriorari
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

c. Produse care v-au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de societatea noastra.

d. Produse nefunctionale in primele 72 de ore de la receptie
Daca produsul primit este nefunctional in primele 72 de ore de la receptia efectiva, ridicarea de la sediul societatii noastre sau receptia la sediul dumneavoastra prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.


e. Produse defecte in perioada de garantie
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate cu conditia prezentarii unui Certificat de Garantie emis de firma Dent Cafe SRL.
Observatii: In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse si semnalarea in scris, in termen de 24 de ore, a tuturor deficientelor constatate.
Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:a. Aparatele care au fost montate, care au fost folosite si care prezinta urme de utilizare (zgarieturi, lovituri, urme vizibile de folosire, accesorii lipsa, etc.);


f. Produsul a fost adus pe "
Comanda Speciala" ("Comanda Speciala" este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.);


g. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;


h. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;


e. Echipamentele de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate;